tirsdag den 15. december 2009

Dagen i dag, og de næste mange dage...


Et lille dagens, af mig. (prøvede lige det indbyggede webcamera af på min nye bærbar)

Dagen i dag, har jeg været til en hudspecialist, for at få tjekket nogle af alle mine skønhedspletter. Heldigvis var de alle fredelige. MEN, han var dybt forarget over hvor grimme mine ar var blevet på ryggen efter jeg for nogle år siden fik fjernet tre stks der. ØV! for jeg hader også de ar.
I dag var jeg også inde og få sat hår exentions på, eller rettere, få syet dem på. Der skulle ske et eller andet. Så nu, har jeg langt, meget langt hår. Kulsort. Og jeg er ret glad for det.

I morgen skal jeg på arbejde igen, glæder mig til at komme over til alle mine søde glade julebørn. Bagefter kommer min barndomsveninde Helena, og igen hiver mig ud af huset. Tak smukke Helena.

Torsdag skal jeg på arbejde og derefter kommer min bedste veninde Line. Og så skal vi julehygge.

Fredag henter Katrine mig efter arbejde, og så skal vi ud og shoppe. Måske aflægge en café et lille visit. Og måske fredagen bliver min debut på homodiskoteket Proud :-p

Og lørdag, som jeg glæder mig meget til. Der holder søde Katrine julefrokost for 20 chickas, med temaet 90'erne. Glæder mig til at se Cecilie igen :-)


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har du fået ordnet dit hår på det billede?

Og tænkte på om du ikke kunne lave et indlæg om dine makeup rutiner om morgenen? Tips osv?.

Har set du har lagt et billede ind med hvad du bruger men vil gerne se/vide mere :-)

Mie V. sagde ...

Ja det har jeg :-) skal nok ligge et billede ind hvor man kan se det ordentligt :-)

Jo det vil jeg meget gerne, tak for efterspørgelsen. Jeg er mega make up nørd. Tog kurser og alt muligt for nogle år siden. Så måske jeg har et tip eller to du kan bruge :-)

Anonym sagde ...

Det lyder godt :-) Håber det når at komme inden jul/nytår :-)